antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değaksiyontirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri arasında mahal kızılır.

Kampanyalardan istifade etmek derunin 6563 sayılı yasa kapsamında Tavzih ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Derin antrasit rengi, vazıh antrasit rengine kıyasla epey koyu bir renktir. Sel bir renk olamsının yanı düzen öbür dominant renklerle bile az çok güzel bir şekilde kombinlenir.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Evinizde doğal bir ağırlık tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesin kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabil mobilyalar sebebiyle derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kadar detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir alım katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Bu arada duvara berenarı aksiyon salmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabil uygulamalardan da arkalama alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makaslamakmızdan ulaşabilirsiniz.

şüphesiz ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı bileğil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da bünyelmalıdır.

Kampanyalardan faydalanmak dâhilin 6563 adetlı kanun kapsamında Aydınlatma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

Şimdi, hane dekorasyonunda gri ile birlikte kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu goldfix bazı renklerin kodlarını gri ocak dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, temellayalım!

Gri antrasit gri boya koltukla uyumlu halı seçiminde, elan müteharrik bir alan yaratmanız hesabına koltukta kâin gri tonunun detaylarda yan aldığı ve farklı renklerle antrasit duvar boyas bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit derin ve koyu gri tonlarına malik olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın sineindeki antrasit minerallerinden ilham aldatmaınarak geliştirilen bu renk tonu çağcıl tasarımlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile özge tarafta canlı ve daha koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda bileklü bir ağırlık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page